Άντε κυβερνήσου σύντροφε Κουβέλη…

Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Αρκεί να είναι ζεστή και υπουργική. Ή μάλλον νέτα-σκέτα υπουργική, για να έρθει αυτός να την ζεστάνει.

Ενός ανθρώπου που μένει σταθερός στις θέσεις του -αρκεί να είναι υπουργικές- και τις αρχές του, χωρίς να πάσχει από αρχομανία. Τόσο σταθερός, που τον λες και βράχο αμετακίνητο.

Και δες πώς τα φέρνει τώρα η Σουζάνα η ζωή, ε; Στο ίδιο υπουργείο με τον Καμμένο. Να βάζουν παρέα τις κόκκινες γραμμές στο Αιγαίο -ου μην και πράσινες σαν της Κύπρου, που διχοτομήθηκε.

Κι αυτός που έλεγε πως δε νοείται αριστερά με συνεργασία Καμμένου; Και οι ατίθασοι νεολαίοι του Σύριζα που του φώναζαν ειρωνικά “άντε και γ… σύντροφε Κουβέλη”;

Εντάξει, ποιος τα θυμάται όμως αυτά τώρα, μετά από τόσο καιρό και τόσο νερό που κύλησε στο αυλάκι; Τι σημασία έχει ένα τουί κι ένα σύνθημα μπροστά στην αιωνιότητα; Ή μπροστά στην καρέκλα του υπουργού;

Ένας υπουργός με οικουμενική διάθεση, σαν την κυβέρνηση Τζαννετάκη, όπου έκανε το υπουργικό του ντεμπούτο. Την ίδια που έχει και ο Δραγασάκης, ως αναπληρωτής υπουργός οικονομίας, στην κυβέρνηση Ζολώτα.

Το καλύτερο είναι πως εισακούστηκε και η σεξιστική πρόταση του Καμπουράκη -που έλεγε πως δεν αφήνεις ποτέ πολλές γυναίκες μόνες σε έναν εργασιακό χώρο- και μπήκε και ένα… αρσενικό στο υπουργείο Εργασίας, στη θέση της Αντωνοπούλου.

Τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από έναν κυβερνητικό ανασχηματισμό; Αλλαγή πολιτικής; Εντάξει τώρα, ας είμαστε ρεαλιστές. Παραδειγματιστείτε από το “σύντροφο Κουβέλη” και την παραδειγματική ευελιξία του…

Κατιούσα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.