Δεν είναι μείζον το θέμα των δύο κρατουμένων Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους!

Από εκεί που η σύλληψη και κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν τυπικό θέμα που θα έληγε σε δύο – τρία εικοσιτετράωρα, όπως ενημέρωνε επισήμως τον Ελληνικό λαό η κυβέρνηση, έφτασε στο σημείο να λέει ότι το θέμα των δύο κρατουμένων Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους δεν είναι μείζον! Το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που ήταν τυπικό, όπως προσπαθούσε να μας πείσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τελικά αποδείχτηκε πως δεν είναι τυπικό και αφού αποδείχτηκε ότι δεν είναι τυπικό, οι Συριζαίοι ξεκίνησαν να μας πείσουν ότι δεν είναι μείζον!

Ο περίφημος Συριζαίος Νίκος Φίλης δήλωσε ότι «είναι πολύ σημαντικό, θα κάνουμε κινήσεις για να λυθεί το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είναι αυτό το μείζον. Το κρίσιμο θέμα σήμερα είναι αυτό; Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες, τους ενδιαφέρει η ειρήνη, η ηρεμία, τους ενδιαφέρει η οικονομία, έχετε καταλάβει ότι υπάρχει αναβρασμός στην Ευρώπη;»! Ο περίφημος και απίστευτος Συριζαίος Νίκος Φίλης, λίγο ή πολύ, επικαλούμενος τους πολίτες είπε ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η ειρήνη, η ηρεμία και η οικονομία και όχι η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών! Ντροπή και αισχύνη, αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρούνε οι Συριζαίοι! Τον Ελληνικό λαό τον ενδιαφέρει να υπάρχει ειρήνη και ηρεμία, αλλά όχι σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, όχι με ομήρους Έλληνες στρατιωτικούς στα χέρια της Τουρκίας! Η ειρήνη και η ηρεμία προκειμένου να συνεχιστεί το γδάρσιμο του Ελληνικού λαού με τα μνημόνια ενδιαφέρει μόνο τους Συριζαίους, οι οποίοι προκειμένου να φέρουν σε πέρας τα μνημόνια παρουσιάζουν τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα ως ήσσονος σημασίας ζητήματα! Γιατί η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους και η κράτησή τους δεν είναι άσχετη από την αμφισβήτηση της Ελληνικής κυριαρχίας στα Ίμια!

Ο απίστευτος και απίθανος Συριζαίος Νίκος Φίλης ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του με την οποία προσπάθησε να πείσει τον Ελληνικό λαό ότι η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών δεν είναι μείζον θέμα, καλώντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να μην αναδεικνύουν το ζήτημα σε πρωτεύον, γιατί αυτό εξυπηρετεί την Τουρκία! Αυτά ας τα ακούνε καλά όσοι εμπιστεύονται την τύχη των δύο στρατιωτικών, αλλά κυρίως την τύχη των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στα χέρια αυτών που θεωρούν ήσσονος σημασίας τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών, αυτών που δεν αντέδρασαν στον εμβολισμό Ελληνικού σκάφους μέσα σε Ελληνικά χωρικά ύδατα, αυτών που κουβάλησαν τον Ερντογάν στην Ελλάδα για να αμφισβητήσει τα Ελληνικά σύνορα από Ελληνικό έδαφος!

Έξεστι Συριζαίοις ασχημονείν γιατί εκτός των υπολοίπων η προσπάθεια της κυβέρνησης να υποβαθμίσει το γεγονός της σύλληψης και κράτησης από τους Τούρκους των δύο Ελλήνων αξιωματικών είναι ασχημία!

Τάκης Φ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.