Σκέφτεσαι το ΚΚΕ να βομβαρδίζει τη Συρία και να υπερασπίζει το άγαλμα του Τρούμαν;!

Εσύ λοιπόν που καλοπροαίρετα ζητούσες από το ΚΚΕ να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, εσύ που είσαι ένας απλός άνθρωπος, ένας απλός αριστερός και δεν είσαι ένας προβοκάτορας, ψεύτης, απατεώνας Συριζαίος σε διατεταγμένη υπηρεσία, κάτσε και σκέψου τι ζητούσες το 2015 από το ΚΚΕ όταν του ζητούσες να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σκέφτεσαι τελικά το ΚΚΕ να συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ  όπως του ζητούσες και σήμερα να διεύρυνε τις ΝΑΤΟϊκές βάσεις στην Ελλάδα;!

Σκέφτεσαι τελικά το ΚΚΕ να συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως του ζητούσες και σήμερα να έδινε γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές;!

Σκέφτεσαι τελικά το ΚΚΕ να συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως του ζητούσες και σήμερα να βομβάρδιζε τη Συρία δίνοντας βάσεις, δρόμους, αεροδρόμια και λιμάνια στους ιμπεριαλιστές για να επιτεθούν στη Συρία;!

Σκέφτεσαι τελικά το ΚΚΕ να συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως του ζητούσες και σήμερα να τσάκιζε στο ξύλο, να συλλάμβανε, να φόρτωνε με στημένες κατηγορίες και να έστελνε στα δικαστήρια αγωνιστές, που θα προσπαθούσαν να ρίξουν το άγαλμα του φονιά Τρούμαν;!

Σκέφτεσαι τελικά το ΚΚΕ να συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως του ζητούσες και σήμερα να ήταν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στη δολοφονία του λαού της Συρίας και στην άγρια καταστολή του αγωνιζόμενου Ελληνικού λαού και όχι απέναντι από τον ΣΥΡΙΖΑ στις επάλξεις του αγώνα;!

Τα σκέφτεσαι όλα αυτά;! Εάν δεν τα σκέφτεσαι πρέπει να τα σκεφτείς, αλλά επειδή σίγουρα τα σκέφτεσαι είναι η ώρα να βγεις στους δρόμους μαζί μ’ εκείνους που δεν υπέστειλαν τη σημαία αλλά την κρατάνε ψηλά, μαζί μ’ εκείνους που δεν σε πρόδωσαν, μαζί μ’ εκείνους που δεν σε ξεπούλησαν στο γιουσουρούμ, γιατί ότι και να κάνουν οι φονιάδες ιμπεριαλιστές και το πολιτικό τους προσωπικό, στους δρόμους θα κριθεί το δίκιο!

Πέτρος Τατ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.