Πώς φαίνεται ο άνθρωπος…

Πώς φαίνεται ο άνθρωπος…

Το περασμένο καλοκαίρι έγινε θόρυβος πολύς με μια ανάρτηση σε αυτό το τόσο ρουφιάνικο μέσον που ο καθείς γράφει τα πάντα κι αν προκαλέσει ταραχή επικαλείται την “ιδιωτικότητά” του.

Γράφει ας πούμε ο επιστήμων από την γενέτειρά μου πως οι ευτραφείς κυρίες δεν δικαιούνται να κολυμπούν με μαγιό της αρεσκείας τους αλλά μόνο με ειδική περιβολή που δεν θα ενοχλεί τα ευαίσθητα μάτια του.
Μέχρι και εκπρόσωποι του τρέχοντος life style αγανάκτησαν και ο νέος άντρας κέρδισε επαξίως τα 5 λεπτά δημοσιότητας που του ανήκουν. Και κάτι παραπάνω μια και τα τελευταία χρόνια οι ασήμαντες ειδήσεις κρατούν λιγάκι περισσότερο.

Ο κόσμος καίγεται κι ο ευαίσθητος ξαναβγαίνει στην επικαιρότητα διαμαρτυρόμενος -προς θεού όχι για τον πόλεμο που άναψε ήδη- αλλά για τον διαδηλωτή που αμύνθηκε και δεν έκατσε να τις φάει. Διότι δικαίωμα να τσακίζουν κάθε διαμαρτυρία έχουν μόνο τα όργανα της Τάξης. Στον Κόσμο της βαθιάς οπισθοδρόμησης και του “αυθεντικού” και ολοφάνερου εκ γενετής φασισμού η Τάξη επιβάλλεται δια ροπάλου μόνο από την πλευρά που έχει διαλέξει ο “μοντέρνος” και “δίκαιος” και με τα “ουσιώδη” απασχολούμενος δικηγόρος. Αλλά για άλλη μια φορά θα αναφωνήσω: πώς φαίνεται ο καθένας όμως ε;

Ελένη Γερασιμίδου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.