Είναι αξιοθαύμαστο γεγονός που ένα καθυστερημένο ον σαν τον Πελετίδη περπατάει!

Πριν από μερικές ώρες ο γνωστός φασίστας κρυπτοχρυσαυγίτης, που πριν λίγο καιρό είχε γρονθοκοπήσει την Αλεξάνδρα Μπαλού, ξαναχτύπησε με έναν ελεεινό και τρισάθλιο τρόπο. Ο άθλιος αργόσχολος φασίστας επιτέθηκε στον ανθρωπιστή γιατρό και δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, γράφοντας την παρακάτω αθλιότητα:

«Ο ηλίθιος “ανθρωπισμός” του ΚΚΕ σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού από έναν δημοφιλή ιδιώτη (idiot) που έκανε… πορείες για να καταπολεμήσει την ανεργία! Πότε θα καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στον κόσμο που ονομάζεται “διαγραφή χρεών”; Αυτό που δεν πληρώνει ο χρεώστης το πληρώνει ένας άλλος που δεν χρωστάει – και μπορεί αυτός ο άλλος να είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από τον χρεώστη. Πολύ δύσκολες έννοιες αυτές για τις δύο – όλες κι όλες – συνάψεις που λειτουργούν στο μυαλό των ΚΚΕδων. Εγώ τον θαυμάζω τον Πελετίδη που κατορθώνει και περπατάει. Το να δίνουν αυτές οι δύο συνάψεις εντολή στο ένα πόδι να κινηθεί πριν από το άλλο το βρίσκω μέγα επίτευγμα.»

Το να βρίζει ένας τέτοιος φασίστας το ΚΚΕ και τον Πελετίδη, είναι τιμή για το ΚΚΕ και τον Πελετίδη και δείχνει ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους. Παρ’ όλα αυτά εμείς θα μπούμε στον πειρασμό να αντιστρέψουμε το άθλιο κείμενο του ηλίθιου φασίστα, να το διορθώσουμε και να το κάνουμε αληθές.

«Ο ηλίθιος τυχοδιωκτισμός των φασιστών σε ένα κρεσέντο προβοκάτσιας από έναν δημοφιλή καρνάβαλο που έσκιζε αφίσες πολιτικών κομμάτων για να προστατέψει το περιβάλλον! Πότε θα καταλάβουμε στον κόσμο ότι το να σηκώνει ένας άντρας το χέρι του σε γυναίκα δείχνει έναν κανίβαλο που κατά λάθος βρίσκεται σ’ αυτήν την εποχή; Δυσκολονόητα πράγματα για όντα που αντί για εγκέφαλο έχουν αμοιβάδα. Εμείς πάντως θαυμάζουμε τέτοια όντα που κατορθώνουν και περπατάνε. Το να δίνει η αμοιβάδα εντολή στο σώμα τους να περπατάνε αντί να έρπονται φανερώνει τερατογένεση άξια μελέτης»!

Χαρίδημος Πένσας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.