«Αντιπαράθεση με επιχειρήματα κυρία Κράτσα»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις – απάντηση της κυρίας Ρόδης Κράτσα στην κριτική της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τις θέσεις που διατύπωσε σε πρόσφατη ομιλία της στην Κεφαλλονιά, η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού αναφέρει:

«Κυρία Κράτσα, δε συνηθίζουμε, ούτε να παραποιούμε, ούτε να μαθαίνουμε μέσω τρίτων τις πολιτικές θέσεις και τοποθετήσεις των πολιτικών μας αντιπάλων. Όπως θα προσέξατε, είναι ακριβώς οι δηλώσεις σας που σχολιάσαμε. Γι’ αυτό και τις βάλαμε σε εισαγωγικά. Τα ίδια σας τα λόγια, λοιπόν, σχολιάσαμε.

Στην απάντησή σας αναγνωρίζετε τα προβλήματα του λαού τα οποία η «Λαϊκή Συσπείρωση» με την κριτική της ανέδειξε ως κυρίαρχα. Η διαφορά είναι ότι ο συνδυασμός σας δεν μπορεί να υπηρετήσει τη λύση τους, επειδή ο ίδιος δεν τα έχει σε προτεραιότητα.

Γνωρίζετε, άλλωστε, ότι κατά τη γνώμη μας τα βάσανα του λαού είναι η άλλη όψη των μπίζνες των μεγαλοεπενδυτών, που πολλοί συνδυασμοί μεταξύ των οποίων και ο δικός σας, θεωρούν πανάκεια.

Θα συνεχίσουμε να σχολιάζουμε τις απόψεις των άλλων συνδυασμών, γιατί η πολιτική αντιπαράθεση αποκαλύπτει τις θέσεις του καθένα μας και συμβάλλει στο ανέβασμα του πολιτικού επιπέδου, στην ενημέρωση και την ώριμη κρίση του λαού.

Φανταζόμαστε ότι δε θεωρείτε προβοκάτσια την πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα. Επίσης, ελπίζουμε ότι δε θα επιθυμούσατε να εισάγετε ένα επίπεδο συζήτησης τύπου Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή».

902.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.