Το ΠΑΜΕ κάνει παρελάσεις ή επιδίδεται σε τραμπουκισμούς;!

Εκδοχή 1η: Το ΠΑΜΕ κάνει παρελάσεις. Το ΠΑΜΕ δεν κάνει τίποτα δυναμικό. Το ΠΑΜΕ αφήνει το σύστημα να αλωνίζει και δεν κάνει τίποτα δυναμικό για να το σταματήσει. Το ΠΑΜΕ αφήνει τους εργοδότες να λιανίζουν τους εργαζομένους τους και το μόνο που κάνει είναι να κάνει παρελάσεις…

Εκδοχή 2η: Το ΠΑΜΕ είναι τραμπούκοι. Το ΠΑΜΕ δεν σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες. Το ΠΑΜΕ δεν αφήνει την ΓΣΕΕ να λειτουργήσει. Το ΠΑΜΕ είναι εγκληματική συμμορία. Το ΠΑΜΕ είναι τάγμα εφόδου…

Και οι δυο παραπάνω εκδοχές καλλιεργούνται από τους ίδιους ανθρώπους. Το ΠΑΜΕ είτε διαδηλώνει ειρηνικά, είτε επιτίθεται σ’ αυτούς που ευθύνονται για την ανέχεια του λαού, είναι υπόλογο και κατηγορείται από τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους. Όταν διαδηλώνει ειρηνικά κατηγορείται ότι κάνει παρελάσεις. Όταν δυναμικά αποτρέπει τη συμμετοχή εργοδοτών στα συνδικάτα και τη ΓΣΕΕ είναι εγκληματική οργάνωση. Όταν διαδηλώνει ειρηνικά κουβαλάει νερό στο μύλο του καπιταλισμού. Όταν δυναμικά αντιδράει στον εξανδραποδισμό του λαού συμβάλει στην κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Το ΠΑΜΕ δεν είναι ούτε παρελαύνων θίασος, ούτε εγκληματική οργάνωση όπως το χαρακτηρίζουν τα παπαγαλάκια του συστήματος. Το ΠΑΜΕ είναι το αγωνιστικό μέτωπο, είναι το αποκούμπι και η ελπίδα της εργατικής τάξης.

Αυτοί που τη μια ανεβάζουν «παρελάσεις» τις δραστηριότητες του ΠΑΜΕ και την άλλη τις κατεβάζουν «τραμπουκισμούς», είναι έμμισθοι ή άμισθοι πράκτορες του συστήματος σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να συκοφαντήσουν την μόνη οργάνωση που έχει απομείνει να παλεύει για τα συμφέροντα των εργατών.

Ποστ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.