Με αυτοδυναμία ή χωρίς, 🚩ισχυρό 🚩ΚΚΕ📌

«Εκλογολόγοι» και μάγειρες ολκής –master chef αποπροσανατολισμού του λαού, επί ένα σχεδόν μήνα κυριολεκτικά «μας τα έχουν πρήξει», ανάγοντας τις εθνικές εκλογές του Ιούλη μέσα από ψεύτικα εκβιαστικά διλήμματα στη λεγόμενη «μάχη της αυτοδυναμίας», με τη ΝΔ να θεωρεί την επικράτησή της «κλειδωμένη» και τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει ότι «θα καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι». Μέσα σε ένα (κυριολεκτικά) τσίρκο ανήθικων και αποπροσανατολιστικών διαφημιστικών spots, θυμίζοντας εκείνο το «Ειπώθηκαν ψέματα, που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν» – Μενέλαος Λουντέμης – (προφητικό αλλά και διαχρονικά επίκαιρο του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτέμβρη 2015)

Όλα αυτά τα «θέλω» (που δεν τα έκανε, στην 5ετία 2105-19, αντίθετα μας άλλαξε τα φώτα…) θα τα πραγματοποιήσει ο Σύριζα (sic!) ενώ η πρώτη διδάξασα Νου-Δου, θα αναβαπτιστεί γενικώς και τα «χρυσά κουτάλια» θα ξαναμπούν στο τραπέζι (sic! – sic!)

Τα «µυστικά» και ψέμματα

✔️  Να θυμίσουμε πως οι εκλογές θα γίνουν µε βάση τα όσα προβλέπει ο νόμος 3636 του 2008, που προβλέπει «µπόνους» 50 εδρών και εκλογικό όριο του 3%. Με απλά λόγια μοιράζονται οι 250 από τις 300 έδρες, σε όσα κόμματα, περάσουν το 3% και το 1ο παίρνει «δημοκρατικά» ένα +50. Επειδή τα παραπάνω είναι απλά μαθηματικά, που δε χρειάζονται μαγείρεμα, προκύπτει πως αυτό που έχουν αναγάγει στο άπαν (την αυτοδυναμία του 1ου κόμματος, δηλ της ΝΔ), είναι ψευτοδίλημμα και απάτη, για πολλούς λόγους –

  • Καταρχήν γιατί -ανεξάρτητα από τους λεονταρισμούς του Κυριάκου, πάντα υπήρχαν και υπάρχουν οι «πρόθυμοι» για να στήσουν την αντιλαϊκή κυβέρνηση της επόμενης μέρας -από πείρα τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη …άλλο τίποτα και
  • 2ο: μικρές οι διαφοροποιήσεις στις έδρες, με την είσοδο στη βουλή της φασιστικής ΧΑ, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη κλπ., ακόμη και σ’ ότι αφορά την αυτοδυναμία του 1ου κόμματος όπως φαίνεται από τον παρακάτω πίνακα και τα γραφήματα που ακολουθούν.
Αυτοδυναμία 1ου κόμματος
Εθνικές εκλογές 2019 % - Γράφημα 1ο
Εθνικές εκλογές 2019 % - Γράφημα 2ο

🚩 Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου!

🚩 Το πιο συφερτικό για το λαό!

Δυνατό ΚΚΕ! 📌

Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου! Το πιο συφερτικό για το λαό! Δυνατό ΚΚΕ!

Γιατί…
✔️  Μπορεί το ”ματς” για την πρώτη θέση να είναι προβλέψιμο, αφού η ΝΔ βάζει γκολ σε κενή εστίαλόγω της δεξιάς πολιτικής που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ και της απογοήτευσης που έσπειρε σε όσους τον πίστεψαν.
✔️  Το ”ματς” για την αυτοδυναμία είναι βαρετό σαν τα φιλικά, αφού σε κάθε περίπτωση υπάρχει το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για τον ρόλο της ”τσόντας”.
✔️  Το μεγάλο ”ματς”, στο οποίο κανείς δεν πρέπει να μείνει θεατής, είναι αυτό για την ενίσχυση του ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο που μπορεί από τις 8 Ιούλη να αποκρούσει τις επιθέσεις της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης και να βάλει γκολ με αντεπίθεση.

🚩 Γιατί έχει σχέδιο, τακτική και στρατηγική για τη μεγάλη νίκη του λαού! 📌

ΚΚΕ ισχυρό Η δύναμη σου την επόμενη μέρα!

Ομάδα ¡H.lV.S!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.